Continuïteit en kwaliteit
Een vast gezicht in de keuken zorgt niet alleen voor meer rust en stabiliteit, maar biedt ook kwaliteit. Smaakchefs zijn speciaal opgeleid om te koken voor groepen, met oog voor dieetwensen, budgetten en vooral: de persoonlijke smaak van bewoners.
Ook voor zorgteams biedt dit verlichting. De stress rondom het eetmoment verdwijnt, waardoor er meer ruimte ontstaat voor persoonlijke aandacht en zorg. Minder keukenstress, meer werkgeluk.
Betaalbaar en toekomstbestendig
De aangescherpte regels rondom zzp’ers brengen extra financiële risico’s met zich mee voor zorgorganisaties. Wanneer zzp’ers eigenlijk in loondienst hadden moeten werken, kan de Belastingdienst met terugwerkende kracht loonheffingen en premies eisen.
Als onderdeel van foodservice-organisatie Albron biedt Smaakchef een betaalbare en duurzame oplossing voor jouw keuken. We combineren jarenlange ervaring in de zorg met eten, drinken en gastvrijheid. Zo kunnen we maatwerk leveren dat past binnen het budget van jouw zorgorganisatie, zonder de hoge zzp-tarieven. Onze Smaakchefs werken in dienst van Albron onder de CAO Hospitality. Doordat een Smaakchef een vast onderdeel wordt van het team, bouw je aan een toekomst waarin medewerkers kunnen blijven doen waar ze goed in zijn: het bieden van zorg.